Etusivu » Liikkujan palvelut » Liikuntatapahtumat » Superjumppa -viikonloppu » Jumppakuvaukset

Jumppakuvaukset

Perjantai 13.3.2015 Sisältökuvaus
Fridaynight Fewer

Perjantai-illan kuume nousee jo neljännen kerran! Annun ihana koreografia innostaa aina liikkumaan! Tätä odotetaan!

KuortanePumppi

Levytangoilla ja painoilla tehtävä tunti ei sisällä askelsarjoja ja on erinomainen vaihtoehto kuntosaliharjoittelulle. Pumppi muokkaa kehoa tehokkaasti ja monipuolisesti, painomäärät saat valita itse. Helppoa ja tehokasta!

Kehonhuoltoa välinein Monipuolinen yksinkertaisin välinein tapahtuva kehonhuoltotunti, jossa keskitytään ryhtiin, keskivartalon hyvään hallintaan ja lihastasapainoon venyttelyjä unohtamatta.
Vesijumppa välinein

Hae hyvä olo vedestä monipuolisen vesijumpan avulla. Erilaisin vesiliikuntavälinein tapahtuva jumppa, jonka jälkeen olo on rento ja valmis lauantain jumppapäivään!

Lauantai 14.3.2015  
Tanssillinen aamuherätys Annun tanssillinen koreografia herättää kehon lempeästi musiikin tahtiin.
Gymstick Muscle®

Gymstick perheen tehokas ja monipuolinen uutuus, joka rakentuu sille varta vasten räätälöityyn musiikkiin. Tunti koostuu alkulämmittelystä, kolmen sarjoissa toistettavista lihaskuntoliikkeistä eli Trioista sekä venyttelystä. Liikkeet tehdään tutun Gymstick Orginal välineen avulla.

KuortaneFit

"Acro"

KuortaneFit tunnilla liikutaan toiminnallisesti koko kehoa hyväksi käyttäen. Lihaskunto-, kestävyys- ja notkeusharjoittelun yhdistelmä on tehokas kuntoilumuoto. "Acro" -tunnilla haastetaan kehoa kokeilemaan taitovoimistelun eri liikkeitä hauskalla ja sopivalla tavalla!

KuortaneFit "Army" KuortaneFit "Army" saa sykkeen nousemaan HIIT -harjoittelun tapaan. Jämäkkä ohjaus ja kunnon sykeliikkeet saavat hien otsalle ja hymyn huulille. Haasta itsesi!
Zumba®

Ihana Minna -ohjaaja saa lantion liikkeelle uusimmissa Zumba -rytmeissä.

Zumba - aina yhtä hauskaa liikuntaa!

KuortaneBody Kuortaneen oma lihaskuntopainotteinen perustreeni, jossa keskitytään vatsa-peppu alueelle. Naisväen suosikki jo vuosia!
Konga®

Konga on vauhdikas tunti, jossa pääset tanssimaan, nyrkkeilemään, potkunyrkkeilemään, hikoilemaan ja nostamaan sykettä sekä kiinteyttämään kroppaa täsmäliikkeillä eri lihasryhmille. Ja kaikki on paketoitu ihanasti upeaan musiikkiin, joka vaihtelee disco-klassikoista hiphoppiin ja päivän hitteihin. Tällä tunnilla viihdyt varmasti, etkä pääse pitkästymään.

Asahi Health®

Asahi Health® on uusi Suomessa kehitetty terveysliikunta- ja kehomeditaatiomuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet.  Liikkeissä koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin. Liikkeet ovat pehmeitä ja ne tehdään rauhallisesti omaa kehoa ja hengityksen tahtia kuunnellen.

Sunnuntai 15.3.2015  
Jooga

Kehoa herättelevä joogatunti saa hien sopivasti pintaan. Sopii kaikille!

Folkjam

Uusi tanssiliikuntamuoto, jonka parissa voit kokea tanssin yhteisöllisyyden ja ilon. FolkJam® sopii kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta ja sen ylpeyden aihe on suomalaisuus. Jokainen osallistuja liikkuu omista lähtökohdistaan itseään haastaen. Tunnit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin tanssijalle, sillä treenin tehoa voi säädellä itse. FolkJamin parissa aerobinen kunto kohoaa kohisten, keho kiinteytyy ja mieli virkistyy.

Venyttely ja rentous

Huolletaan kehoa ihanan jumppa -viikonlopun päätteeksi. Monipuoliset ja palauttavat venyttelyt, jonka päälle rentoudutaan.

Ota yhteyttä!
Nimi *
Puh.nro *
Sähköposti *
Viesti *

Puh. 06-5166 600 hyvinvointi@kuortane.com


Pakolliset kentät * 
 

Superjumppa 11.-13.3.2016

Monipuolinen valikoima jumppia, hikeä ja iloista menoa perjantaista sunnuntaihin

Lue lisää

 

Täyden Kympin päivä 23.9.2015

Liiku koko päivä! Liikuntaa laidasta laitaan ja vain 10 euron hintaan!

Lue lisää

 

60+ Kympin päivä

60+ ikäisille suunnattu oma liikuntapäivä, joka sopii kaikille liikkujille. Hinta vain 10 euroa/henkilö!

Lue lisää

 

Yrittäjien Liikuntatreffit

 

Suosittu yrittäjien ja heidän perheidensä liikuntatapahtuma

› Lue lisää

Nettikauppa

YHTEISTYÖSSÄ

 

Kuortaneen Urheiluopisto  

Opistotie 1  

63100 KUORTANE   

  

reception@kuortane.com 

(06) 5166 111  


 

Vastaanotto avoinna 

Ma-pe
8.00-20.30

La
8.00-17.00

   Su   8.30-16.00